AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> AMPGIL :: Notícies

Titular notícies

Dissabte 16 Febrer 2013

Els propers 8, 9 i 10 de Març es faran les XII Jornades Estatals d’AMPGYL a Barcelona, concretament a la residència ÀGORA de Barcelona.

Una trobada que enguany se centrarà, especialment, en els nens i nenes amb comportaments de gènere no normatiu, les identitats de gènere i també sobre l’any “Joves Sense Armaris” que impulsa la FELGTB.

Tota la informació del congrés s’anirà penjant a la pàgina web d’AMPGYL  i  també a les xarxes socials.

Divendres 25 Gener 2013
El President d'AMPGIL, José Mellinas, va participar en la emisió de "Identitat Sexual" dins el programa "El Mirall" de Catalunya Ràdio, que condueix diàriament a les la periodista Marta Romagosa. 

Podeu escoltar el programa complet, emès el dimecres 23 de Gener de 2013, fent click AQUÍ

Divendres 25 Gener 2013
L'associació, juntament amb altres entitats Barcelonines LGTB, formarà part de la Comissió Permanent del Consell Municipal de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Homes i Dones Transsexuals (GLBhdT). La comissió és el màxim òrgan decisori i previ al Consell Plenari. Per part de l'AMPGIL, el responsable de representar l'entitat en el Consell Municipal serà el vocal José Muñoz.

Divendres 23 Novembre 2012
El proper DISSABTE 1 DE DESEMBRE tindrà lloc el Congrés de l'Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) sota el títol: FAMÍLIA I DIVERSITAT DE GÈNERE: TRANSEXUALITAT I TRANSGENERISME

El congrés, que aplegarà a pares, mares, fills i filles i professionals i col·laboradors de l'associació tindrà lloc a l'Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme 47, Barcelona).


Dijous 29 Març 2012
 El passat dimarts 27 de Març, dins del programa "Versión Española" de La 2 de TVE es va projectar la pel·lícula de Ventura Pons "Manjar de Amor". Posteriorment va haver un enriquidor debat sobre la realitat dels joves i adolescents LGTB de la mà d'Esther Nolla, Presidenta d'AMPGYL (foto) Joaquín Álvarez, responsable de la Tutoria LGTB de l'IES Duque de Rivas (Rivas-Vaciamadrid) i també de Alejandro Quesada, exalumne de la tutoria.

Podeu veure la tertúlia íntegra en aquest enllaç que us portarà al vídeo del programa.

Tertúlia Manjar de Amor.

Feed RSS de notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí