AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> Notícies :: Últimes notícies :: CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ DELS JOVES I ADOLESCENTS VERS EL FET HOMOSEXUAL I TRANSSEXUAL

Titular notícies

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ DELS JOVES I ADOLESCENTS VERS EL FET HOMOSEXUAL I TRANSSEXUAL

Divendres 25 Març 2011

NOTA DE PREMSA

AMB L’OBJECTIU DE POTENCIAR L’EDUCACIÓ EN ELS VALOR DEL RESPECTE A LA DIVERSITAT
LA COORDINADORA GAI LESBIANA REALITZA UNA CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ DELS JOVES I ADOLESCENTS VERS EL FET HOMOSEXUAL I TRANSSEXUAL
AQUESTA CAMPANYA COMPTA AMB EL SUPORT DE LA REGIDORIA DE DONES I JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONALa federació d’associacions coordinadora gai lesbiana de catalunya i l’associació pandora: recursos dona han realitzat una campanya destinada a sensibilitzar i informar als joves sobre qüestions relacionades amb l’orientació i la identitat sexual.


la campanya constarà de tres materials gràfics en format de postal que pretenen, amb un disseny que atragués als i les adolescents, facilitar contingut entorn a la realitat dels joves lgtb.

en els materials apareixen joves amb diferents identitats: un jove heterosexual, una noia lesbiana, un noi gai, una noia bisexual, un noi transsexual i una noia transsexual. arran d’aquests personatges es reflexiona sobre què els ha implicat el reconeixement de les seva orientació o identitat sexual. s’aporta informació sobre l’homosexualitat i la transsexualitat així com sobre el que és i significa l’homofòbia i la transfòbia.

el contingut dels materials va ser elaborat per professionals de la psicologia i l’educació de l’associació pandora: recursos dona, entitat membre de la coordinadora gai lesbiana de catalunya, tot aportant la seva àmplia experiència en el món de la pedagogia i l’educació així com en l’assessorament a centres educatius en l’atenció a la diversitat sexual. la informació que s’inclou té el objectiu de trencar certs estereotips sobre els gais, lesbianes i transsexuals i afavorir el respecte a la diversitat d’identitats afectives i sexuals.

des de pandora: recursos dona s’explica: “l’orientació sexual és la primera causa d’assetjament escolar a les escoles i instituts i l’assetjament escolar per orientació sexual és la primera causa de suïcidis entre joves i adolescents. és bàsic que els joves rebin informació completa sobre la diversitat afectivo-sexual, per millorar el nivell de benestar dels joves gais i lesbianes i per lluitar contra la homofòbia present en molts adolescents heterosexuals."
l’objectiu principal d’aquesta campanya és que els adolescents rebin una educació en valors que reconegui i protegeixi la diversitat afectivo-sexual, promovent el respecte per totes les orientacions sexuals i identitats sexuals i de gènere i que puguin doncs valorar la diversitat com quelcom positiu que enriqueix la nostra societat.
el material imprès serà distribuït pels punts d’informació juvenils (pij), centres cívics, escoles de secundària, biblioteques públiques i espais de oci de barcelona.

més informació:
pandora: recursos dona
tel.: 932269864
pandora@pandorapsicologia.com
www.pandorapsicologia.com

Més, sobre...: drets. sensiblització
Últimes Notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí