AMPGIL
Ens pots trobar cada dimecres de 18h a 20h al Casal Lambda de Barcelona (Avinguda Marqués de l'Argentera 22, Barcelona)

T'escoltem!

 

 Sabies que...
Com major és l'índex de rebuig familiar durant l'adolescència s'associen significativament repercussions negatives a la salut física i mental dels joves adults LGTB.

Els intents de suïcidi per part del col·lectiu LGTB es redueixen un 840% en funció de la resposta familiar.
 
 


Faqs

Inici >> Notícies :: AMPGIL MOSTRA LA SEVA SATISFACCIÓ PEL REBUIG DEL RECURS CONTRA EL MATRIMONI IGUALITARI PRESENTAT PEL PARTIT POPULAR AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

Titular notícies

AMPGIL MOSTRA LA SEVA SATISFACCIÓ PEL REBUIG DEL RECURS CONTRA EL MATRIMONI IGUALITARI PRESENTAT PEL PARTIT POPULAR AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

Dimarts 6 Novembre 2012

L’Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) acull amb alegria aquesta decisió judicial, que posa fi a 7 anys durant els quals els matrimonis entre persones del mateix sexe han tingut l’amenaça de ser considerats inconstitucionals.

Després de 7 anys de l'aprovació de la modificació en el codi civil espanyol, que permetia el matrimoni entre parelles del mateix sexe, per part del Congrés dels Diputats i del posterior recurs presentat pel Partit Popular davant el Tribunal Constitucional perquè aquest derogarà el dret al matrimoni dels nostres fills i filles, avui podem dir que és un gran dia. Un dia en què s'ha fet justícia.

El Tribunal Constitucional ha rebutjat el recurs presentat pel PP que durant 7 anys ha creat inseguretat jurídica i por social als nostres fills i filles, impedint tenir la tranquil•litat d'estar construint una família amb les mateixes garanties i drets que les persones heterosexuals.

Avui, per l'Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) és un dia feliç. És un dia feliç perquè veiem feliços als nostres fills i filles homosexuals que veuen que, després d'anys de lluita, de reivindicació i de passos ferms per aconseguir aquests drets fonamentals, avui la justícia ha tancat definitivament el tema donant suport i declarant constitucional el simple dret a estimar.

AMPGIL va ser una de les entitats que, juntament amb altres de l'estat espanyol, vam donar suport al manifest del Matrimoni Igualitari  que reclamava una ràpida resolució per part del Tribunal Constitucional i una resolució negativa davant el recurs. El recurs d'inconstitucionalitat mai hauria d'haver estat presentat. No ha estat positiu per a una correcta socialització del fet homosexual que les parelles de gais i lesbianes no hagin pogut tenir la certesa, fins avui, que estaven exercint un dret plenament legal.

Amb aquest manifest, AMPGIL se suma a les mostres de satisfacció i celebració de la certificació definitiva del matrimoni igualitari. Felicitem al col•lectiu LGTB i enviem una  abraçada afectuosa a les associacions LGTB pel treball i la lluita portada a terme pels drets civils.

Avui estem feliços perquè un dia com avui fa feliços als nostres fills i filles. Ens alegra que la justícia reafirmi el que a AMPGIL ja sabíem: Estimar és un dret que s'ha d'exercir amb llibertat.

Felicitats!

Últimes Notícies

L'espai dels socis
Usuari:
Contrasenya:
 


Àlbum de fotos

Grup familiars persones TRANS:
Amb la col·laboració de:
Segueix-nos!:
 
 
 
O subscriu-te al butlletí